İlan Yayımlandı! Türk Hava Yolları O Bölümlerden Mezun Memur Alacak! Şartlar Açıklandı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş , uzman memur alımı yapacak. THY Uzman Memur alımına hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir, başvurular , nereden ve nasıl yapılacak? THY Personel alımı 2018 yılında da sürüyor. Tüm detaylar kpss cafe adresinde.

İlan Yayımlandı! Türk Hava Yolları Memur Alımı Yapacak! Şartlar Açıklandı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş , uzman memur alımı yapacak. THY Uzman Memur alımına hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir, başvurular , nereden ve nasıl yapılacak? THY Personel alımı 2018 yılında da sürüyor. Tüm detaylar kpss cafe adresinde.

THY'DEN RESMİ DUYURU GELDİ!

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Uzman Memur pozisyonunda personel alımı yapacağını açıkladı.Türk Hava Yolları'nın kariyer.net isimli internet sitesinde yayımlanan personel alım ilanında , alımlarla ilgili ,"Güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren THY Teknik A.Ş.’nin dinamizmiyle takımının bir parçası olmak isteyen ve havacılık alanında deneyim kazanmak isteyen adaylara yönelik;

Satış Pazarlama,

İnsan Kaynakları,

Satınalma ve Lojistik,

Mali İşler, Eğitim ve benzeri alanlarında çalışmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz." ifadelerine yer verilirken başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki şartları yerine getirmesi gerektiği bildirildi.

Genel Kriterler

T.C. vatandaşı olmak 01.01.1988 tarihi veya sonrasında doğmuş olmak Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya 01.02.2018 tarihi itibari ile en az bir (1) yıl tecilli olmak, MS Office uygulamalarına hakim olmak, Daha önce THY A.O., THY Teknik A.Ş. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak İngilizce seviyesinin 01.02.2016 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek (ikinci yabancı dil bilmek tercih sebebidir) ve İngilizeyi akıcı konuşabilmek, YDS: 60 TOEFL (IBT): 72

MEZUNİYET ŞARTI

Başvuru yapacak adayların ayrıca şu bölümlerden mezun olmuş olması gerekiyor: "İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisadi, İdari ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İşletme Fakültesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Ticari Bilimler Fakültesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilimleri Fakültesi

BAŞVURULAR NEREDEN, NASIL, NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar ilana internet üzerinden başvuru yapacaklar. Başvurular 2 Şubat 2018 ile 23 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Personel alımı için başvuru yapmak isteyen adayların www.kariyer.net/is-ilani/turk-hava-yollari-teknik-a-s-uzman-memur-1974635 adresinden alımla ve sınavla ilgili detayları öğrenebileceği, başvurularını da yine aynı adres üzerinden gerçekleştirebileceği belirtildi.

04 Şub 2018 - 11:08 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler