İl Özel İdaresi'ne KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor (İlköğretim Mezuniyeti Yetiyor)

İl Özel İdaresi tarafından İŞKUR aracılığı ile yayımlanan personel alım ilanları duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. İlanlarda tüm ayrıntılar açıklandı. İşte alım hakkındaki tüm ayrıntılar...

İl Özel İdaresi'ne KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılıyor (İlköğretim Mezuniyeti Yetiyor)

Bartın İl Özel İdaresi tarafından 27 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyuruları ile kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

Bartın İl Özel İdaresi'ne KPSS ŞARTSIZ geçici tam süreli 11 personel alımı yapılacak. Alınacak pozisyonları ve sayıları; 6 adet Şoför-Yük Taşıma, 5 adet İş Makineleri Operatörü olarak adayların erişimine açıldı. Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli. Alım kura işlemi ile yapılacak. KPSS puanı şart değil.

GEREKLİ ŞARTLAR;

Bartın İl Özel İdaresi personel alım ilanı başvuruları başladı. Kurumun adaylarda aradığı çok fazla bir şart açıklanmadı. Yalnızca Şoför-Yük Taşıma adaylarında en az C sınıfı ehliyetli, SRC 2 veya SRC 4 belgelerinden birine sahip olması, İş Makineleri Operatörü adaylarının Ekskavatör, Loder, Beko Loder belgelerinden en az birine sahip, E veya G sınıfı ehliyetli olması gerekiyor.

BAŞVURULAR VE ALIM 

Bartın İl Özel İdaresi personel alım ilanı kura işlemi BARTIN İL ÖZEL İDARE ÇOK AMAÇLI SALONU'nda 07.04.2017 günü saat 10:00 - 11:00'de yapılacak. BAŞVURULAR 05 Nisan 2017'DE SONA ERECEK. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. daha fazla ayrıntıya sahip olmak için İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 22:33 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler