İkamet Şartı Esnetilen Bekçi Alımında Başvuru Süresi Uzatıldı: 750 Kişi Alınıyor

İzmir'in İlçelerine 750 bekçi alımı yapılıyor. Valilik tarafından yapılan açıklamada başvuru süresinin uzatıldığı belirtilirken daha önce yapılan açıklamada ikamet şartının da esnetildiği belirtilmişti. İşte başvuru son tarihi ve başvuru şekli.

İzmir Valiliği tarafından yayımlanan duyuruda, İlçe Emniyet Müdürlükleri bünyesinde istihdam etmek üzere 750 bekçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. Yayımlanan duyuru için başvuru süresi uzatıldı.

İzmirvaliliği tarafından DPB'de yayımlanan duyuruda bekçi alımına başvuruların 26 Kasım günü sona ereceği belirtildi. Ancak Valilik rsmi internet sayfası üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve başvuruların 28 Kasım mesai bitimine kadar alınmaya devam edileceği belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru süresi 28 Kasım 2017 günü saat:17:30'a kadar uzatılmıştır.

İlgililere duyurulur."

İkamet Şartı Esnetildi

Başvuru şartları arasında, İzmir İl sınırları içinde 1 yıldır ikamet ediyor olmak şartı arayan İzmir Valiliği, bu şatı esnettiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. İkamet şartı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alım şartlarından “Müracaat ettiği il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak”  şartı ile ilgili yapılan açıklamada; belgelemek kaydıyla (askerlik, eğitim, sağlık, meslek icabı vb.) nedenlerle ikametini başka illere aldıran ve son bir yıl içerisinde ikametini tekrar müracaat iline çevirenlerin başvuruları alınabilecektir."

Kimler Başvurabilir?

Bekçi alımına T.C. vatandaşı olan, askerliğini yapmış ve 30 yaşını aşmamış olan, yukarıda verilen ikamet şartını taşıyor olan, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmayan, en az 167 cm boyunda olan ve herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın, beden kitle indeksi 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olan adaylar başvuru yapabilir.

Başvuru Şekli

İzmir bekçi alımına başvurular İlçe Emniyet Müdürlüklerine aşağıdaki evraklarla birlikte şahsen yapılacaktır.

# Nüfus cüzdanı,
# Mezuniyet belgesi,
# Askerlik durum belgesi,
# 6 adet fotoğraf,
# Adli sicil belgesi,
# İkamet belgesi,
# Hazırlık okuyanlar için hazırlık okuduğuna dair belge.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

25 Kas 2017 - 09:42 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

oguz - Arkadaslar en buyuk engel askerlik sarti bunun icn yazin sonucta diger illerede sira geliyor bunun icnde yorumunuzu yazn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 09:42
01

engelliden ve ilk ogretimmezumlarimdan neden bekci alinmiyor - okuyun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 09:42


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler