Haberlerimiz Ses Getirdi! 7 Bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alınacak (Farklı İller için)

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı konusunda adayların sesi olduk! Farklı illerde de çarşı ve mahalle bekçisi alınacak.

Haberlerimiz Ses Getirdi! 7 Bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alınacak (Farklı İller için) 

Kamu personeli alımları konusunda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye, her türlü sorununuzu haberleştirmeye gayret gösteriyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde İstanbul ili için Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı ilan edilmiş ve başvurular toplanmaya başlanmıştı. Bizlerde geçtiğimiz sene içerisindeki diğer bekçi alımlarını örnek göstermiş ve sadece İstanbul ilinde ikamet edenlerin başvuruda bulunması diğer illerde yaşayanlar için haksızlık oluşturabilir, diğer iller için de böyle bir alım yapılıp yapılmayacağı yönünde adaylar bilgi istiyor demiştik.

PERSONEL ALIMLARINA DAİR DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE TANIŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla,  Doğu Anadolu'daki illerin yanı sıra Ankara, Mersin, Gaziantep, Hatay , Adana illeri için de bekçi alımı yapılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. İçişleri Bakanlığı yetkililerinden elde edilen bilgilere göre ilgili alımlar için başvuru süreci ve il valilikleri tarafından ayrıca duyurulacak.  Konuya dair daha önce yaptığımız haberi aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Bekçi alımlarına dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kamu perosneli alımlarından, gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve daha da fazlasından anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

 

26 Şub 2017 - 10:47 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Abbas - Neden sadece lise mezunu alınıyor.üniversite bitirenin ne suçu var. Tam tersine devlet önce üniversite mezunlarını bu işsizlikten kurtarmalidir.ya da en az lise mezunu diye düzenleme yapılırsa daha mantıklı olacaktır.lütfen sesimizi duysunlar.artik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47
06

Hakan kamer - Ne zaman başlıyor bekçi alımları net bir tarih var mı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47
05

Yasin - haberi eksik yapmayın lütfen o illerin içinde Adana da var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47
04

Serdar - Adana da alım yok mu . Yada Mersin Hatay a . Adana'da ikamet eden başvuru yapabiliyormu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47
03

Yaşar - Sayın admin her ile yapılmalı askerlik şartı aranmamalı aranacaksa tecil istenmeli bide alımlara ikamet şartı olmamalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47
02

ahmet asik - Alimlara baska illerden basvuru kabul edilecek mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 10:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler