Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü KPSS Şartsız İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce yayımlanan ilan kapsamınca personel alımı yapılacağı kamuoyuna aktarılmıştır. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak olup, adaylarda başka şartlar aranmaktadır. Tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İŞKUR işbirliği ile oluşturduğu ilan şartlarına uygun olarak personel alımında bulunacağını duyurmuştur. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bünyesinde yeni işçi alımlarında bulunacaktır. Geçtiğimiz gün başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 19 Aralık olarak belirtilmiştir. 

ŞARTLAR NELERDİR?
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü alımlarına başvuracak adayların eski hükümlü veya Terör ile Mücadelede Yaralanan kişiler olması gerekmektedir. Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde istihdam edilecek olan adaylar, başvurularını İŞKUR il müdürlüklerine ve resmi web sayfasına yapacaktır. 

Başvuruda bulunacak adayların ilköğretim mezunu olması yeterli bulunmaktadır. Alımı yapılan personel kurumda, tarım işçisi olarak istihdam edilecektir. Kurum tarafından alımların kura ile yapılacağı açıklanmış olup, kura 29 Aralık 2016 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda saat 10.00 - 11.00 arasında gerçekleştirilecektir. 

Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 18:10 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler