Et ve Süt Kurumu İlköğretim Mezunu Daimi Kamu İşçisi Alacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü daimi kamu işçisi alımı gerçekleştirecek.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ilkokul mezunlarının da başvurabileceği 10 adet Daimi kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu.

Et ve Süt Kurumu bünyesinde istihdam etmek üzere 10 adet kamu işçisi alımı gerçekleştirecektir.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 7 Kasap ve 3 Şoför olmak üzere toplam 10 daimi işçi alacak. Alınacak işçilerden 7 kasap ile 1 şoför Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'nde, 1 şoför ise Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğü'nde çalıştırılacak.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü iş ilanına başvurmanız için en az ilkokul mezunu olmanız gerekiyor. Üstelik KPSS şartı da aranmıyor. Başvurular 30 Haziran'da başlayıp 11 Temmuz'da sona erecektir.

İlkokul, ortaokul, lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlar kura çekimiyle yapılacak olup KPSS puan şartı aranmayacaktır. Kura çekimleri 14 Temmuz 2016 tarihinde kombina müdürlüklerinde yapılacak. Alımlar sonucu kurum bünyesinde 10 kişi istihdam edilecektir. Alımlar Türkiye genelinde yapılacak olup adaylar başvurularını İŞKUR il, şube müdürlüklerinden yahut resmi internet sitesinden yapacak.

Daha fazla bilgi almak için lütfen

TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr

30 Haz 2016 - 17:11 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler