Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu. Merak ettiğiniz tüm açıklamalar haberimizde...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 Şubat 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma 3 adet personel alınacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne alınacak olan personellerin en az lise mezunu olması geekiyor. Adaylar geçici süreli olarak çalıştırılacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eski Hükümlü Geçici işçi pozisyonu için gerekli sınav ve mülakat işlemleri, Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi Sınav Komisyonu tarafından yapılacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR resmi web sayfasını takip etmesi gerekiyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan açıklama bu şekilde oldu;
''ESKİ HÜKÜMLÜ PERSONEL ALIMI HAKKINDA DUYURU
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda Eski Hükümlü kontenjan açığının giderilmesi amacıyla Lise ve Dengi Okul Mezunu 3 Adet Geçici Süreli işçi alımı yapılacaktır.
ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR
Alınacak olan Geçici işçiler için Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete ile 06.12.2012 tarih ve 28489 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Bu doğrultuda;
 Eski Hükümlü Geçici işçi pozisyonu için gerekli sınav ve mülakat işlemleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz Sınav Komisyonu tarafından yapılacaktır.  Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Wep
sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.''

Memur alımları ve personel alımlarından anında haberdar olmak için takipte kalınız.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 02:07 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler