Erdek Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ Personel Alacak

Erdek Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar adaylara duyuruldu. Bizler de sizler için tüm açıklamaları derledik. Alım hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizde...

Erdek Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ Personel Alacak
Erdek Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ Personel Alacak
Haber albümü için resme tıklayın

Erdek Belediye Başkanlığı tarafından 21 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Alımlar sözleşmeli olarak yapılacak.

Erdek Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımladı. Yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma 3 adet sözleşmeli personel alınacak. Bu alımlar kapsamında kuruma 2 tekniker ile 1 teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Kurumun adaylardan istediği şartlar ve nitelikler var.

GEREKLİ ŞARTLAR;

Erdek Belediye Başkanlığı personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların meslek liselerinin elektrik bölümünden mezun olmak, 657 sayılı DMK'nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, Türkiye sınırları içinde ikamet ediyor olmak ve adli sicil kaydı bulunmamak, tekniker alımı için de meslek yüksekokullarının radyo ve TV programcılığı ve et endüstrisi bölümlerinden mezun olmak şartlarını bünyelerinde bulundurmaları şart. Adaylarda KPSS ARANMIYOR.

BAŞVURU SÜRECİ
Erdek Belediye Başkanlığı personel alımı başvuruları 21 şUBAT 2017 tarihinde başlamış olup, 28 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Erdek Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTSIZ sözleşmeli personel alım ilanı

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 18:16 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler