EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. 48 Açık Pozisyonuna Personel Alımında Bulunacak

EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş.'ce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. İşte alım hakkındaki tüm detaylar ve çok daha fazlası...

EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. tam 48 adet açık pozisyonuna personeller arıyor! 

EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. çeşitli pozisyonlarda çok sayıda personel alımına hazırlanıyor. Alımlar hakkındaki tüm açıklamalar ilan duyurularında yer alıyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM OLACAK?
Kurumun açık bulunan ve personel alınacak olan pozisyonlarının bazıları; Muhasebe Uzmanı, Elektrik Teknisyeni, Çevre Mühendisi, Avukat, Genel Başvuru (engelli), Elektrik Bakım Teknisyeni olarak sıralanarak devam ediyor. Tamamı en alttaki linkte!

ALIMLAR HANGİ ŞEHİRLERDEN YAPILACAK?
EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. alımlarını İstanbul, Kocaeli, Artvin, Kastamonu, Adana, Ankara, Zonguldak, Balıkesir, Hatay gibi çok sayıda şehirden gerçekleştirecek. Tamamı haberin sonundaki bağlantı linkinde!

ADAYLARDA HANGİ ŞARTLAR BULUNMALI?
EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. her pozisyon için farklı şartlar istiyor fakat genel olarak adaylarda Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, MS Office programlarına hakim olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, Seyahat engeli olmamak şartlarının bulunmasını istiyor.

BAŞVURULAR
EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. personel alım ilanlarının her birinin ayrı ayrı kontrol edilip incelenmesi gerekiyor. Her pozisyon için farklı açıklamalar yapılmış durumda. 48 ilanın tamamına ulaşıp, başvuruda bulunmak için en alttaki linke bağlanınız. Başvurular ilanların verildiği kariyer sitelerinden online olarak yapılacak. Adayların öncelikle o kariyer sitesine üye olmuş olması şart.

http://www.kariyer.net/enerjisa-enerji-a-s-is-ilanlari-c9720-p34598/

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Mar 2017 - 00:37 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler