Eczacıbaşı 59 Açık Pozisyonuna Personel Alım İlanı Yayımladı

Eczacıbaşı'nca kariyer sitelerinde yayımlanan onlarca personel alım ilanı doğrultusunda kuruma çok sayıda personel alımı planlanıyor. Alımlar hakkındaki gerekli tüm açıklamalar personel adaylarının erişimine açıldı. Eczacıbaşı personel alım ilanlarının ayrıntıları haberimizde...

Eczacıbaşı 59 Açık Pozisyonuna Personel Alım İlanı Yayımladı 

Eczacıbaşı tarafından Şubat 2017'de çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun açık olan 59 adet pozisyonuna personel alınacak. Bu alımlar çok sayıda farklı pozisyonlara farklı şehirlerden yapılacak.

Eczacıbaşı'nın alım yapacağı tam 59 adet pozisyonu bulunuyor. Bu alımlar Eskişehir, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Diyarbakır, Yalova, İzmir gibi çok sayıda şehirden yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR / BAŞVURU TARİHLERİ
Kurumun her türlü pozisyona alımı bulunuyor. Hemşire alımları olduğu gibi şoför, tekniker, muhasebeci alımları da devam ediyor. Eczacıbaşı'na alım yapılacak tüm pozisyonlar için adaylardan farklı nitelik, şart ve özellikler isteniyor. Açık pozisyonların tamamının başlangıç ve bitiş tarihleri farklı oluyor. Bunun yanı sıra her pozisyonda personelden beklenen iş tanımı da değişiklik gösteriyor.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLARIN BAZILARI;
Eczacıbaşı'nın alım yapacağı açık pozisyondan birkaçı..
SATIŞ SORUMLUSU
PAZARLAMA HİZMETLERİ SORUMLUSU
HASTA EĞİTİM HEMŞİRESİ 
Finans Uzmanı    
MUHASEBE VE SOSYAL İŞLER SORUMLUSU
Mekanik Bakım Ustası    
TEKNİK DESTEK UZMAN YARDIMCISI
SATIŞ VE KİRALAMA YÖNETİCİSİ    
MÜŞTERİ SİPARİŞ VE TEDARİK MEMURU
HASTA EĞİTİM HEMŞİRESİ 
Üretim Teknisyeni    
MUHASEBE SORUMLUSU    
YÖNETİCİ ŞOFÖRÜ
KURUMSAL İLETİŞİM-BASIN İLİŞKİLERİ OPERASYON SOR.
ÜRETİM UZMANI
İş Geliştirme Yöneticisi
Personel ve Sosyal İşler Sorumlusu

İLAN LİNKİ
Eczacıbaşı'nın tüm açık pozisyonlarını görebilmek, tüm açıklamaları ve gerekli şartları okuyabilmek için alttaki linke erişim sağlayabilirsiniz. Eczacıbaşı personel alım ilanı; http://www.kariyer.net/eczacibasi-holding-is-ilanlari-c1026-p281/#tblFirmaIlanlari

Kamu kurumlarının personel alım ilanlarını kolaylıkla takip edebilmek için bizi takip etmeye devam ediniz. Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 01:23 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler