Doğtaş En Az Lise Mezunu Şartı ile Personel Alımları Yapacak

Türkiye'nin önde gelen markalarından Doğtaş, birçok eleman alımı yapacak. Alınacak elemanlar ile ilgili bilgiler ve şartlar haberde.

Türkiye'nin önde gelen markalarından Doğtaş, birçok eleman alımı yapacak. Alınacak elemanlar ile ilgili bilgiler ve şartlar haberde.

 En bilindik markalardan birisi olan Doğtaş Kelebek Mobilya hem büyük hem de küçük şehirlerde aktif olarak satış yapmaktadır. Halkın yoğun ilgisini gören bu markamız, ülke genelinde birçok alım yapmış ve alım yapmaya da devam etmektedir. Özellikle alımlar ile ilgili olarak birçok kişinin dikkatini çeken Doğtaş Kelebek Mobilya firması, kariyer açısında da son derece önemlidir diyebiliriz.
Doğtaş Kelebek Mobilya personel alımı iş ilanları kaç kişi ile yapılacak diye baktığımız zaman internet sitelerine verilmiş olan 100’e yakın ilanın olduğunu söyleyebiliriz. Birçoğunu güncel tutan ve de her gün yenilerini ekleyen Doğtaş Kelebek Mobilya markası yeni alımlar yaparak da firmasını büyütmeye devam etmektedir.
Doğtaş Kelebek Mobilya personel alımı iş ilanları hangi pozisyonlar ile yapılacak diye bakacak olursak, aşağıda yer alan ilanları örnek gösterebiliriz.
- Satış Temsilcisi, - Yardımcı Personel, - Montör, - Mağaza Yöneticisi, - İç Mimar, - Muhasebe Elemanı, - Mağaza Satış Danışmanı, - Depo Elemanı, - Montaj Elemanı.
Doğtaş Kelebek Mobilya personel alımı iş ilanları bunlarla verilmiş olup bunların haricinde de elbette birçok ilan bulunmaktadır. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında bu ilanları veren Doğtaş Kelebek Mobilya firması, alımları içinde birçok şart sunmaktadır. Yukarıda vermiş olduğumuz ilanlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve başvuruda bulunmak isterseniz aşağıda verdiğimiz link adresini kullanabilirsiniz.

Doğtaş Kelebek Mobilya iş ilanlarına başvurmak için tıklayın.

kaynak: isbilgisi.com

29 Eyl 2015 - 11:43 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler