Dışişleri Bakanlığı Lise Mezunu Personel Alacak KPSS ŞART DEĞİL

Dışişleri Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma kpss şartı aranmadan personel alınacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm şartlar da ilna duyurusu ile beraber verildi. Başvurular başladı. Peki ayrıntılar neler? kpsscafe'de...

Dışişleri Bakanlığı Lise Mezunu Personel Alacak KPSS ŞART DEĞİL 

Dışişleri Bakanlığı bünyesine 1 adet sözleşmeli personel alımı yapmaya hazırlanıyor.  Brüksel Başkonsolosluğun'a bir adet sekreter alınacak. Alınan personel sözleşmeli olarak istihdam edilecek.

Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanı kapsamında kurumun adaylarda görmek istediği çok sayıda şart bulunuyor. Bu şartlara uyan tüm adaylar kuruma başvuru yapabilecek. Alımlar sözlü ve yazılı sınav akabinde kararlaştırılacak.

ALIM ŞARTLARI / KOŞULLARI NELERDİR?
Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı ilan duyurusuna başvurmak için adayların 41 yaşında gün almamış olmaları şart. Ayrıca en az lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak, Çok iyi derecede Fransızca ve Türkçe bilmek ile bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartlarının da adaylarda bulunması gerekiyor. Adayların KPSS sınavına girmiş ve belli bir puan almış olmasına gerek yok.

BAŞVURU SÜRECİ
Dışişleri Bakanlığı KPSS ŞARTSIZ personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların 22 Şubat ile 8 Mart tarihleri arasında Brüksel Başkonsolosluğuna şahsen ya da posta yoluyla başvuru yapması gerekiyor.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alım ilanı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanlarından yararlanmak ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 19:49 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler