Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 100 Memur Daha Almaya Hazırlanıyor

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartı aranmaksızın lisans mezunu 100 aday memur alımı daha yapmaya hazırlanıyor. Açıklama Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'ndan gelmişti.

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 100 Memur Alımı Daha Yapacak 

Dışişleri Bakanlığı'nın 60 memur alımıyla ilgili başvuru sonuçları dün akşam saatlerinde Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. İlgili alımlara başvuruda bulunamayan adaylara müjdeli haber geçtiğimiz haftalarda Mevlüt Çavuşoğlu'ndan gelmişti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AÇIKLAMIŞTI!

Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu, Bakanlığın kendi bünyesinde düzenleyeceği sınavlarla 100 Memur alımı daha yapacak. Dışişleri Bakanı konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada bakanlığın 2016 yılında 15 Temmuz hain darbe girişiminden dolayı sınavların düzenlenemediğini bu yıl her sınavdan iki kere yapılacağını belirtmişti. Söz konusu alımların ilk etabı (Aday meslek memuru, aday konsolosluk ve ihtisas memuru) için başvuru süreçleri tamamlandı. 2017 yılı içerisinde YDS puanları baz alınarak tekrar alım yapılacaktır. Söz konusu alımlara dair duyuruların, hali hazırda işleyen süreçlerden sonra yapılması bekleniyor.Dışişleri Bakanlığı'nın personel alımlarından anında haberdar olmak ve açıklamaları yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası kpsscafe.com.tr adresinde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 11:54 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Şehri Pelit - Ziraat mühendisleri içinde alımlar olsun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 11:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler