Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 100 Memur Daha Alacak! Duyuru Bekleniyor

Dışişleri Bakanlığı'nın 2017 yılı başında gerçekleştirdiği aday meslek memuru alımı ve Konsolosluk ve İhtisas memurluğu giriş sınavlarının bir kez daha yapılacağını Bakan Çavuşoğlu açıklamıştı.

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 100 Memur Daha Alacak! Duyuru Bekleniyor

Dışişleri Bakanlığı'nın 2017 yılı başında gerçekleştirdiği aday meslek memuru alımı ve Konsolosluk ve İhtisas memurluğu giriş sınavlarının bir kez daha yapılacağını Bakan Çavuşoğlu açıklamıştı. 2016 yılında hain darbe girişiminden dolayı yaşanan personel alımı aksaklıklarının 2017 yılı içerisinde düzeltileceği ve yıl içerisinde her iki alım için de bir kez daha sınav düzenleneceğini söyleyen Çavuşoğlu'nun konuşmasının üzerinden aylar geçti fakat yeni memur alımı konusunda bakanlıktan hala bir duyuru gelmiş değil.

Elde edilen bilgilere göre 2017 yılı sonuna doğru gerçekleştirilecek iki ayrı sınavla sene başındakine benzer 100 ve üzeri memur alımı yapılacak. Bu alımlara başvuruda bulunacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak fakat iyi düzeyde ingilizce şartı aranacak. Ayrıca Dışişleri Bakanlığı'nın sınavları en zor sınavlardan olarak kabul ediliyor. Önceki sınavlarla ilgili detaylı bilgilendirmeye göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Memur alımlarındaki şartlar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz, diğer tüm alımları yakından takip edebileceğiniz facebook grubuna ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Tem 2017 - 19:51 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler