DECATHLON TÜRKİYE 37 Açık Pozisyonuna Personel Alıyor

DECATHLON TÜRKİYE'ce yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma çok sayıda pozisyonda personel alımları yapılacak. Yayımlanan tam 37 ilan duyurusu ile gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. DECATHLON TÜRKİYE personel alımları hakkında tüm ayrıntılar kpsscafe'de sizlerle...

DECATHLON TÜRKİYE tam 37 adet açık pozisyonuna yüzlerce personel arıyor! 

DECATHLON TÜRKİYE, şu sıralar çeşitli pozisyonlarda çok sayıda personel alımına hazırlanıyor. Alımlar hakkındaki tüm açıklamalar ilan duyurularında yer alıyor. Kurum çeşitli kariyer sitelerinde onlarca ilan duyurusu yayımlayarak bütün detayları adayların erişimine ve bilgisine sundu.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?
DECATHLON TÜRKİYE'nin açık bulunan ve personel alınacak olan pozisyonlarının bazıları; Departman Müdürü, Part Time Satış Asistanı, Production Leader, Full Time Satış Asistanı, Accounting and Tax Team Leader, Hr Marketing Manager, Depo Elemanı, Finance Specialist, Legal Counsel, Treasury Assistant, Customs Regulations Specialist, Müşteri İlişkileri Sorumlusu olarak sıralanarak devam ediyor.

ALIMLAR HANGİ ŞEHİRLERDEN OLACAK?
DECATHLON TÜRKİYE personel alımları, Ankara, Antalya, Hatay, Tekirdağ, İstanbul, Adana, Çankırı, Bursa olarak sıralanıyor.

ADAYLARDA HANGİ NİTELİKLER BULUNMALI?
DECATHLON TÜRKİYE her pozisyon için adaylarında farklı şartlar ve özellikler görmek istiyor. Her pozisyona dair ayrı nitelikler, belgeler ve şartlar arayan kurumun tüm ilanlarına en alttaki linkten kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
DECATHLON TÜRKİYE personel alım ilanlarının her birinin ayrı ayrı kontrol edilip incelenmesi şart. Her pozisyon için farklı açıklamalar yapılmış bulunuyor. 37 ilanın tamamına ulaşıp, başvuruda bulunmak için en alttaki linke bağlanabilirsiniz. Personel alım ilanına başvurular ilanların verildiği kariyer sitelerinden online olarak yapılacak. Adayların öncelikle ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olmuş olmuş olması gerekiyor.

İLAN METNİ 
http://www.kariyer.net/decathlon-turkiye-is-ilanlari-c32548-p24776/#tblFirmaIlanlari

Memur alımları hakkındaki ayrıntılar, bilgiler, haberler ve duyurular için KPSS CAFE'yi takip edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan;

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Mar 2017 - 01:04 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler