Decathlon Birçok Şehirden 43 Adet Pozisyonuna Personel Arıyor

Decathlon Türkiye'ce yayımlanan onlarca personel alım ilanı doğrultusunda kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar personel adaylarının erişimine açıldı. Merak ettiğiniz herşeyin cevabı haberimizde...

Decathlon Birçok Şehirden 43 Adet Pozisyonuna Personel Arıyor

Decathlon Türkiye tarafından Şubat 2017'de çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun açık olan 43 adet pozisyonuna personeller alınacak. Bu alımlar çok sayıda farklı şehirden yapılacak.

Decathlon Türkiye'nin 1976 yılından beri spor malzemeleri satış hayatına devam ediyor ve personellerini 08.00 - 19.00 mesai saatleri içerisinde çalıştırıyor. Alım yapacağı tam 43 adet pozisyonu bulunuyor.

GEREKLİ ŞARTLAR / BAŞVURU TARİHLERİ
Alım yapılacak tüm pozisyonlar için adaylardan farklı nitelik, şart ve özellikler isteniyor. Ankara, Muğla, Hatay, İstanbul, Antalya, Bursa, Kocaeli gibi çok sayıda şehirden alım yapılacak. Açık pozisyonların tamamının başlangıç ve bitiş tarihleri farklılık gösteriyor. Bunun yanı sıra her pozisyonda personelden beklenen iş tanımı da değişik oluyor.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLARIN BAZILARI;
Decathlon'un alım yapacağı açık pozisyondan birkaçı..
Production Leader    
yarı Zamanlı Satış Asistanı
Department Manager/Future Store Manager    
Full Time Satış Asistanı
Part Time Satış Asistanı    
Depo Operasyon Sorumlusu
ARCHITECT
Customer Procurement Manager
Customer Happiness Manager/Team Leader
Logistics Depatment Manager

İLAN LİNKİ
Decathlon Türkiye'nin tüm açık pozisyonlarını görebilmek, tüm açıklamaları ve gerekli şartları okuyabilmek için alttaki linke erişim sağlayabilirsiniz. Decathlon TÜRKİYE personel alım ilanı http://www.kariyer.net/decathlon-turkiye-is-ilanlari-c32548-p24776/#tblFirmaIlanlari

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız 

ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 00:56 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler