Çandır Belediyesi KPSS Şartsız İşçi Alacak (En Az İlköğretim Mezunları)

Çandır Belediyesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma işçi alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli şartlar ilanda açıklandı. Adayların ilköğretim mezunu olması yeterli.

Çandır Belediyesi KPSS Şartsız İşçi Alacak. Çandır Belediyesi'nin İŞKUR resmi web sayfasında 20 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı ilan duyurusu doğrultusunda kuruma işçi alınacak.

Yozgat Çandır Belediyesi'ne 1 adet greyder operatörü alımı yapılacak. Başvuru yapan adaylarda KPSS şartı aranmayacak. Adayların en az ilköğretim mezunu gerekiyor.

Yozgat Çandır Belediyesi alımları kura çekilişi ile yapılacak. Kura işlemi ÇANDIR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTI SALONU'nda 06.02.2017 tarihinde 14:00 - 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR? Çandır Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların Psikoteknik Belgesini, SRC2 Belgesi, SRC4 Belgesine sahip olması gerekiyor. Adayların 4 yıllık deneyime sahip olması isteniyor. Personel Yozgat'ta çalıştırılacak.

Yozgat Çandır Belediyesi alımı ile alınan aday daimi tam süreli olarak istihdam edilecek. BAŞVURULAR 10 gün devam edecek ve 30 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. BAŞVURULAR İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden kolaylıkla yapılacak.

Benzer ilanlara erişim sağlamak ve her daim haberdar olmak için lütfen TIKLAYINIZ. En önemli haberlerin cep telefonunuza sms halinde gelmesini isterseniz mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. ÜCRETSİZ YÜKLEME İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ. Memur adayları grubumuz için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 00:46 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler