BİM En Az Lise Mezunu Tecrübeli-Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Alıyor

BİM Marketler zinciri, Türkiye genelinde bulunan şubelerinde, boştaki pozisyonlara tecrübeli-tecrübesiz çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı.

Perakende satış sektörünün öncü kuruluşları arasında en çok tercih edilen market zincirlerinden olan BİM, yayınladığı yeni ilan ile Türkiye genelinde bulunan şubelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünen, 81 İle ve İlçelerinde binlerce şubesi ile vatandaşlara kalitesli ürünleri en ucuz şekilde götürmeyi ilke haline getirmiş olan BİM, yayınladığı ilan ile yeni personeller alarak hizmet kalite ve hızını daha da arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamında BİM'de Kariyer sayfası üzerinden açık pozisyonları yayınlayan BİM, bu pozisyonlara personel alımının olacğaını açıkladı.

Duyuruda, Türkiye genelinde bulunan şubelerde Satın Alma Personeli, Esenyurt-3 Bölge (Engelli personel İlanı), (Engelli) Kurumsal Satış Temsilcisi pozisyonlarında istihdam etmek üzere personeller alınacağı, ayrıca diğer şubeler için de genel başvuru niteliğinde başvuruların alınıp değerlendirileceği belirtildi.

Başvuru Genel Şartları

Yayımlanan ilanda, her bir pozisyon için farklı başvuru şartları aranmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması istenmektedir.

# Ofis, depo ve mağazalarımızda çalışabilecek,

# En az lise mezunu,

# Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan genç arkadaşlar.

BİM personel alımı duyuru ekranına gitmek için: http://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

BİM personel alımına başvuru için: http://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

adreslerini ziyaret edin. (Bağlantı adreslerini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

BİM'e yaptığınız başvurular değerlendirildikten sonra, uygun bulunması halinde verdiğiniz iletişim adresinden size dönüş yapılacak ve iş görüşmesi için bilgi verilecektir.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

25 Kas 2017 - 11:33 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Edip - Daha önce tecrübem var bimde calismisim yorumumuza cevap yazarmisiniz tekrar calisirmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 11:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler