BİM En Az Lise Mezunu Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

BİM marketler, yayımladığı ilan ile farklı illerde ve farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. İşte yayımlanan ilanın detayları, başvuru şartı ve başvuru şekli.

BİM Market zinciri, yayımladığı personel alım ilanı ile farklı illerde ve pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. 

Açıldığı ilk gündne bu yana kaliteli ve uygun hizmeti ile milyonlarca vatandaşa hizmet veren BİM marketler, yeni personeller alarak hizmet kalitesini arttırmak ve gençler için istihdam kapısı olmayı planlıyor. Bu kapsamda yayımladığı ilan ile personel alımı yapan BİM marketler, online olarak aldığı başvuruları değerlendirerek personel eksiğinin bulunduğu illere persneller alıyor.

Personel Alımı Yapılacak İller

BİM Marketin internet sayfası üzerinden yapılan personel alımı duyurusunda alınacak personellerin Amasya, Erzincan, Giresun, Sivas, Tokat, Yozgat , İzmir, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde istihdam edileceği belirtildi.

Başvuru Şartları

BİM Market tarafından yayımlanan ilanda alınacak personellerin yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan genç bayan ve erkek personeller olması istenmektedir.

Genel Başvuru şeklinde alınan başvurularda, alınacak personeller nağaza içerisinde ve depoda çalıştırılacaktır.

Başvuru Şekli

BİM'in personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda verilen bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve başvuru formunu doldurarak başvurularını BİM'e iletebilirler.

BİM Personel Alımı Duyurusu İçin: http://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

BİM Personel Alımı Başvurusu İçin: http://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

Personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için;

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

28 Tem 2017 - 09:41 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ofansifortasahasart - Maaş ne kadar acaba bileniniz var mı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 09:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler