Berk Group Pazarlama Uzmanı Alımı

Üniversite mezunu, satış konusunda kendine güvenen, ms office programlarına hakim, pazarlama uzmanı alımı yapılacaktır.

Üniversite mezunu, satış konusunda kendine güvenen, ms office programlarına hakim, pazarlama uzmanı alımı yapılacaktır.

 Genel nitelikler:

Üniversitelerin Lisans ya da Önlisans programlarından mezun, Satış konusunda en az 2 yıl tecrübeli, Kurumsal satış tecrübesi olan, Satış odaklı düşünce yapısına sahip, İletişim becerileri gelişmiş, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri güçlü, İkna kabiliyeti yüksek, Empati kurabilen ve çözüm üretebilen, Dış görünümüne özen gösteren, Diksiyonu düzgün, MS programlarına hakim, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Bay ve Bayan Bölge Satış Yöneticileri aramaktayız.

İş tanımı:

Dünyanın en büyük iş güvenliği ayakkabıları üreticisi olan U-Power  ürünlerinin tanıtım ve satışını gerçekleştirmek üzere ; bağlı bulunduğu bölgede , müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek, yeni müşteriler kazanıp, mevcut müşteri portföyünü koruyacak , U-Power ın birden fazla ürününün çapraz satışını gerçekleştirecek, müşterinin her türlü ihtiyacının analizini yapacak takım arkadaşı arıyoruz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

17 Şub 2015 - 00:16 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler