Belediyeye İlköğretim Mezunu Personel Alınacak (Başvurular Sürüyor)

Kamu kurum ve kuruluşlarına kpss şartsız personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Çanakkale Belediyesi en az ilköğretim mezunu çok sayıda işçi alacak. İşte detaylar...

Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda İlköğretim Mezunu Personel Alacak

Çanakkale Belediyesi Başkanlığı'nın çok sayıda personel alımı yapacağına dair bilgi İŞKUR resmi internet sitesinden yayımlandı.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR?

Söz konusu duyurulara göre Çanakkale Belediyesi 'Vidanjör Operatörü, Su Arıza İşçisi, Forklift Operatörü, Şoför-Yük Taşıma, Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), Bahçıvan (Budamacı), Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ,  Sayaç Okuma Elemanı (Su),  Dikim İşçisi (Bahçecilik), Süs Bitkileri Yetiştiricisi, Destek Personeli (yardımcı Hizmetler),  Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları, Bahçıvan, Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü,  Kanal Ve Izgara İşçisi, Diğer Elektrik Tesisatçıları, Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri, Su kanalı işçisi, Temizlik Görevlisi, Sayaç Açma-Kapama Elemanı (Su Sayacı)" pozisyonları için ilköğretim mezunu personel alacak. Bazı pozisyonlar için tercübe ve sertifika şartı aranıyor. Konuya dair detaylı bilgilendirmeyi İŞKUR resmi internet sayfasından ya da İŞKUR müdürlüğünden öğrenebilirsiniz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Çanakkale Belediyesi 'nin personel alımı için Başvuru işlemleri 6 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 16:57 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Cansel - Kadinlar neden alinmiyor ki Baska illerde alım olmayacak mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 16:57


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler