Belediye Başkanlığı'na 75 Personel Alımı Yapılacak KPSS ŞARTI YOK!

Erdek Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlar farklı pozisyonlara, farklı şartlar ve yöntemler ile yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. İşte 75 personel alım ilanı ayrıntıları...

Belediye Başkanlığı'na 75 Personel Alımı Yapılacak KPSS ŞARTI YOK!

Erdek Belediye Başkanlığı tarafından 28 Mart 2017 tarihinde İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları dahilinde kuruma farklı pozisyonlarda ve şartlarda tam 75 personel alınacak.

Erdek Belediye Başkanlığı personel alım ilanı ile alınan personellerin bir kısmı daimi, bir kısmı geçici süreli olarak kurumda istihdam edilecek. Belediyeye 75 adet temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek.

Erdek Belediye Başkanlığı personel alım ilanı kapsamında kuruma alınan personeller Balıkesir'de çalışacak. Alım yapılacak olan pozisyonlar ve sayıları; 38 adet geçici tam süreli Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), 28 daimi tam süreli Temizlik işçisi, 6 geçici tam süreli engelli Temizlik işçisi, 3 eski hükümlü daimi tam süreli Temizlik işçisi ...

BAŞVURACAK ADAYLARIN ENAZ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMALARI(ÜSTÜDE BAŞVURABİLİR), ÇÖP TOPLAMA PERSONEL EĞİTİMİ BELGESİNE SAHİP OLMALARI VE 10.04.2017 TARİHİNE KADAR ERDEK BELEDİYESİ YAZI İŞLERİNE MÜDÜRLÜĞÜNE BELGELERİNİ TESLİM ETMELERİ GEREKİYOR.

BAŞVURULAR VE ALIM SÜRECİ
Erdek Belediye Başkanlığı personel alım ilanı başvuruları  06 Nisan 2017 tarihine kadar İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak yapılacak. Alımlar kura işlemi ile yapılacak olup, kura seçimi 11.04.2017 SALI GÜNÜ SAAT:14:00'de ERDEK BELEDİYESİNDE ERDEK NOTERİ HUZURUNDA GERÇEKLEŞECEK.

Belediye Başkanlığı'na KPSS ŞARTSIZ 75 Personel Alım ilanı ayrıntılarına erişim sağlamak için lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz. Daha fazla ilan duyurusu için KPSS CAFE sitemizi inceleyebilir, alttaki uygulamalara göz atabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan;

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 01:04 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler