Atasun Optik Çok Sayıda Eleman Alımı Yapıyor

Atasun Optik, kariyer sitelerinde yayımladığı personel alımları kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. Gerekli tüm açıklamalar kurum tarafından kamuoyuna açıklandı.

Atasun Optik'e çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvurular tüm hızı ile sürüyor.

Atasun Optik çok sayıda personel alım ilanını çeşitli kariyer sitelerinde yayımladı ve personel alımı yapacağını kamuoyuna açıkladı. Kuruma satış danışmanı, optisyen, mağaza müdürü ve daha çok pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek.

Atasun Optik, her pozisyonu için farklı nitelikler, şartlar ve ayrıntıları her ilan duyurusunda ayrıntılı olarak açıkladı. Atasun Optik'in alım yapacağı şehirler, İstanbul, Konya, Samsun, Malatya, Tekirdağ, Balıkesir, Kırıkkale, Bursa.... olarak artarak devam ediyor.

Atasun Optik'in satış danışmanı adaylarında aradığı şartlar; En az lise mezunu, Minimum 1 yıl perakende deneyimi olan, İkna ve iletişim gücü yüksek, Problem çözme kabiliyetine sahip, takım çalışmasına yatkın, Müşteri odaklı, presentable, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış adaylar.

Atasun Optik'in optisyen adaylarında aradığı şartlar; Sağlık MYO 'Optisyenlik' bölümü mezunu ya da ruhsatname sahibi
İkna ve iletişim gücü yüksek, Gelişime açık ve sorumluluk alabilen, Mağazacılık alanında kariyer hedefleri olan kişiler.

Kurumun tüm personel alım ilanlarının ayrıntılı incelenip, başvuru şartlarına uyan adayların başvuruda bulunması gerekiyor. Şartlara uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. Gerekli tüm açıklamalar ve ilan metni için alttaki linki inceleyiniz. 
http://www.yenibiris.com/atasun-optik-is-ilanlari?firma=120949

personel alımı hakkında daha fazla bilgi almak için İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz. Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Mar 2017 - 00:22 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler