Apple Türkiye Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Apple Türkiye tarafından çok sayıda personel alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda ofis içinde ve evde çalışmak üzere personel alımları yapılacağı belirtildi. İlanın detayları ve başvuru ekranı haberimizin devamında.

Dünya teknoloji devi Apple, kendi resmi sayfası üzerinden yayımladığı ilanda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye'de 2 adet mağazası olan ve bunları genişletmek, yeni mağazalar açmayı hedefleyen Apple harekete geçti. Apple Türkiye'nin internet sayfası üzerinden daha önceden yayımlanan ilanlaa yeni alımlar da eklendi. Eklenen yeni ilanlar ile Apple, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Alım Yapılacak Departmanlar

# Donanım Mühendisliği
# Yazılım Mühendisliği
# Pazarlama
# Tasarım
# Satış Planlama
# Ürün Yönetimi
# Müşteri Hizmeti ve Desteği
# İdare
# Finans
# İnsan Kaynakları
# Bilgi Sistemleri ve Teknoloji
# Hukuk
# Operasyonlar
# Gayrimenkul ve Geliştirme
# Satış
# Satış Pozisyonları
# Müşteri Desteği Pozisyonları
# Liderlik Pozisyonları

Başvuru

Apple personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilirler.

https://www.apple.com/jobs/tr/

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eyl 2017 - 22:20 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler