Allianz'dan Bin 100 Kişi İçin İstihdam Müjdesi!

Allianz, bünyesine binlerce personel alımı yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamalar kapsamında kurumun Türkiye'de büyüme planları olduğu ve istihdamda artışa gidecekleri ifade edildi.

Allianz'dan Bin 100 Kişi İçin İstihdam Müjdesi! 

Allianz CEO'su önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de büyüme amaçlarının olduğunu ve 110 kişilik istihdam alanı yaratacaklarını açıklayan Aylin Somersan Coqui, önümüzdeki 10 sene içinde Türkiye'de çok daha faal olacaklarını açıkladı.

Aylin Somersan Coqui, bireysel emeklilikte büyük bir paya sahip olan Allianz için, 10 sene içinde Türkiye'deki yerlerinin büyümesini istediklerini ifade eder iken, ilk aşamada 1100 personel alımı yapacaklarını söyledi.

Allianz KAMPÜS projesinin 2018'in Nisan ayında bitirilmesi planlıyor iken, kampüs 3 katlı iki binadan meydana gelecek. İlgili yatırımda ilk olarak bin yüz kişilik bir istihdam olanağı oluşacak. Projenin İzmir'de gerçekleşmesi planlanıyor. Allianz KAMPÜS projesi ve alım açıklamalarına dair ayrıntılar ve gelişmeler dahilinde sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 19:56 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler