Acıbadem 120 Açık Pozisyonuna Çok Sayıda Şehirden Personel Alacak

Acıbadem Grubu'nun çeşitli kariyer sitelerinde yayımladığı personel alım ilanları kapsamında Türkiye'nin çok sayıda şehrinden tam 120 adet açık pozisyona personel alımı gerçekleştirilecek. ayrıntılar...

Acıbadem'in kariyer sitelerinde zaman zaman yayımlamış olduğu tam 120 adet personel alım ilanı mevcut. Bu ilanlar doğrultusunda kurumun 120 adet açık pozisyonuna farklı özellikler ve niteliklere sahip personel alımları yapılacak.

Acıbadem Sağlık Grubu'nun açık bulunan pozisyonları 7'den 70'e tüm vatandaşların arayışlarını karşılayacak türden. Çünkü kurumun neredeyse her konuda personel arayışı bulunuyor. Acıbadem Sağlık Grubu'nun eczacı alımı, hemşire, ortopedist alımı olduğu gibi, ofis asistanı, güvenlik görevlisi, tercüman, şoför, ebe, teknisyen, yazılım uzmanı gibi alımları da var.

AÇIK POZİSYONLAR HANGİLERİ?
Yukarıda bahsettiğimiz gibi Acıbadem'in çok sayıda ve çok yönlü personel alımları bulunmakta. Bunlardan birkaçını sıralayalım; mutfak şefi, proje uzmanı, radyoloji uzmanı, depo elemanı, odyometrist, muhasebeci, sevkiyat elemanı, engelli personel, aşçı ile aşçı yardımcıları, operasyon sorumlusu, yiyecek içecek supervizörü, garson, bakım teknisyeni, satınalma uzmanı, tele satış temsilcisi, hasta bakıcı, hemşire, ebe, hasta hizmetleri yetkilisi, diş hekimi asistanı, sağlık memuru... Acıbadem Sağlık Grubu'nun açık pozisyonları bu şekilde sıralanarak devam ediyor. Tamamına ulaşmak isterseniz en alttaki linke erişim sağlayınız.

ALIM YAPILACAK OLAN ŞEHİRLER
Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbuş, Mersin, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Muğla, Adana, Diyarbakır şehirlerinden alım yapacak. Alımların büyük kısmı İstanbul'dan yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR
1991 yılında ilk hastanesini açan Acıbadem Sağlık Grubu'nun açık pozisyonları çeşitlilik gösterdiği için her pozisyon ve aday için ayrı nitelikler, özellikler ve belgeler isteniyor. İş arayan tüm vatandaşlara hitap edecek kadar çok yönlü açık pozisyonu bulunan Acıbadem Sağlık Grubu'nun 120 adet personel alım ilanını görmek ve ayrıntıları öğrenmek isterseniz...  http://www.kariyer.net/acibadem-saglik-grubu-is-ilanlari-c3713-p28596/

ÇOK DAHA FAZLA İLAN DUYURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

03 Şub 2017 - 01:42 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler