A101 Çok Sayıda Şehirden Personel Alım İlanları Yayımladı

A101 marketleri tarafından yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Kuruma alınacak personellerin yerleştirileceği pozisyonlar ve gerekli şartlar haberimizde...

A101 Çok Sayıda Şehirden Personel Alım İlanları Yayımladı
Haber albümü için resme tıklayın

A101 marketleri çok sayıda şehirde personel alımları yapacak. Onlarca pozisyonuna personel alacak olan kurum, tüm açıklamaları adayların erişimine sundu. A101 marketleri bahsi geçen personel alım ilanlarını Şubat ayının başında yayımladı.

A101 marketleri, İstanbul, Adana, Ankara, Denizli, Afyon, Aydın, Çanakkale, Gebze, Etimesgut, Hakkari, Van, Şırnak, Kayseri, Sinop, İzmir, Kahramanmaraş gibi çok sayıda şehirden alımlarda bulunacak. Alım yapacağı pozisyonlar ve şehirler şu şekilde sıralanıyor;

A101 marketlerinde çalıştığınız takdirde reyon elemanı ve kasiyer olarak çalışıyorsanız 1000-1100 TL maaş alırsınız, eğer mağaza sorumlusu olarak çalışırsanız maaşınız 1100-1500 TL arasın da bir maaş alabilirsiniz. Çalışma saatleri ise 9 saat olarak kararlaştırılmış durumda.

A101 marketleri personel alım ilanlarına başvuru yapmak isterseniz, kurumun resmi web sayfasına erişebilir, başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Tüm personel alım ilanlarını KPSS CAFE'den an ve an takip edebilir, grubumuza üye olarak aklınıza takılan sorulara cevaplar bulabilirsiniz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 00:15 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler