KPSS Tercih sonuçları açıklandı! 2018/1 KPSS Tercih Sonuçları

KPSS 2018/1 yerleştirme sonuçları az önce ÖSYM tarafından açıklandı. Memur adayları KPSS tercih sonuçlarını merak ediyordu. Yerleştirme sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulanacak. İşte KPSS 2018/1 tercih sonuçları...

 KPSS 2018/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları belli oldu. KPSS 2018/1 yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde...

KPSS 2018/1 YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM'nin sitesinde yer alan duyuru da: "KPSS 2018/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Temmuz 2018 tarihinde saat 15.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir." denildi.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

13 Tem 2018 - 14:57 - KPSS Sonuçları



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler