YDS Sistemi nasıl olacak?

Ahmet ertaş Adlı üyemiz soruyor;Sayın hocam ben hukuk fakültesi mezuniyet bu yıl mezun olup kpssye hazırlanıyorum.

Ahmet ertaş Adlı üyemiz soruyor;
Sayın hocam ben hukuk fakültesi mezuniyet bu yıl mezun olup kpssye hazırlanıyorum. Bi soru sorum olacak sayın hocam bu Nisan'da yds girmesem Kasım'da ki sınava İngilizce çalışıp iyi bir puan almayı hedefliyorum.ama bu Nisan'da girmezsem puanlarım hesaplanmayacak mı benim?yds ile nasıl bir sistem olacak anlayamadım.yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.saygılarımla.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , YDS sınavı bildiğiniz üzere KPDS ve ÜDS yerine geldi.Bu sınavlar akademik kariyer düşünenlerle birlikte bazı kpss kadrolarında ve a grubu kadrolarında istenebiliyordu.Bu sınav da yine bunlara yönelik olacaktır.Geçmiş atamalara baktığımızda örneğin avukatlık için en az 2 yıl deneyim sahibi olmak bunu belgelemek ve ayrıca avukatlık ruhsatının da olması gerektiği özel koşullarda belirtiliyor.Sizin bunları sağlamanız gerekiyor.

23 May 2014 - 06:22 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler