program yapamıyorum :(

memur olaydık Adlı üyemiz soruyor;iyi günler hocam ben inşaat teknikerliği mezunuyum.

memur olaydık Adlı üyemiz soruyor;
iyi günler hocam ben inşaat teknikerliği mezunuyum.2012 kpss den 71 puanım var 2014 kpss için çalışmaya yeni başladım geç mi kaldım acaba onu da bilmiyorum.yalnız bir de aöf işletme 3 den yani kayıtlıyım.kafam çok karıştı kendime bi program yapamıyorum hazırlamam gereken 9 ders vizesi var.buarada kpss çalışmayı da bir arada götürmek istiyorum ama bir türlü içinden çıkamadım bi yerden başlasam diğerinden nasıl devam etsem bilemedim bana yardımcı olacak bi fikriniz vardır diye yazıyorum cevaplarsanız sevinirim ...

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , bu durumda olan o kadar çok aday var ki onun için hiç stres yapmayın.Geç kalmış sayılmazsınız.Aöf için şunu önereyim öncelikle geçmiş yıllarda çıkan vize-final-büt. sorularını (vize sınavları için bile) çözmeniz size artı sağlayacaktır mutlaka çıkmış soru yakalarsınız diye düşünüyorum.
Bunun dışında matematik temeliniz nasıl dershaneye gitmeyi düşünüyor musunuz günlük kaç saat boşluğunuz var bu gibi bilgileri belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Hatta forum sayfamızda bu konuyu paylaşın üzerine konuşup tartışalım oradan da yardımcı olabilirim.İyi günler dilerim.

23 May 2014 - 18:07 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler