Netlerde Düşüşler Acaba Normal mi ?

Gökhan YILDIZ Adlı üyemiz soruyor;Hocam saygılar .

Gökhan YILDIZ Adlı üyemiz soruyor;
Hocam saygılar .. Bundan yaklaşık 2 hafta önce çözdüğüm dershane denemelerimde ki netlerim 98-106 net arası çıkarken bu gün çözdüğüm denemelerde 80 lere kadar geriledi. Sanki birisi o kadar çalıştığım konuları bir silgi ile silinmiş gibi. Sorularda yorum yapamaz, ikilemler ve net olarak bildiğim konularda yanlışlar yapmaya başladım. Tekrara artık ne imkan var ne de bir zaman.. Sizce şuanda ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun aksi takdirde sınava girmemeyi dahi düşünür hale geldim.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , aklınızdan öyle bir şey geçirmeyin.Netleriniz gayet iyi.Arada bu şekilde düşüşlerin meydana gelmesi normaldir.Yayından yayına da değişebilir.Çok çalışınca çok iyi puan alırım düşüncesi de yanlıştır.Bilinçli ve yerinde çalışmak önemli.Durumunuza bakılırsa kendinize çok yükleniyorsunuz bunlar da bocalamanıza sebep oluyor.Kendinize vakit de ayırmalı gerektiğinde dinlenmelisiniz.Son 4-5 gün kala çalışmalarınızı tamamlayın ve bırakın.

21 May 2014 - 22:22 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler