kpss tercihleriyle alakalı

aslı kılıç Adlı üyemiz soruyor;iyi akşamlar hakan hocam.

aslı kılıç Adlı üyemiz soruyor;
iyi akşamlar hakan hocam...benim merak ettiğim ben önlisans mezunuyum bölümüm harici tercih yaptığım da düz memur mu oluyorum yoksa tekniker unvanı mı alıyorum...bide bişey daha sorcam bilinmedik çok memurluk var bunlarla ilgili bilgi verirmisiniz kimlerin az tercih ettiği memurlukları

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
bölümünüz haricinde 3001 nitelik koduna sahip tüm adayların tercih edebildiği düz memur bilgisayar işletmeni vhki vs gibi kadroları tercih edebiliyorsunuz.tekniker kadroları teknik bölümlerden mezun olanlar için açılıyor ve buna o bölümden mezun olmayan adaylar başvuramıyor.Bilinmedik memurluk diye bir şey yok maalesef.Haberlerde çıkan düşük puanla atanan adaylar nadir mezun veren okullardan çıkışlı veya nadir kadro açılıp o kadrolara yerleşen adaylardır.Siz onların kadrolarını tercih edemediğiniz için doğal olarak düşük puanla atamaları gerçekleşiyor.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

19 May 2014 - 19:07 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler