KPSS LİSANS SINAVI HK.

gül mercimek Adlı üyemiz soruyor;MERHABALAR; ÖNCELİKLE CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

gül mercimek Adlı üyemiz soruyor;
MERHABALAR;
ÖNCELİKLE CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BEN 2 YILLIK BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK MEZUNUYUM.KPSSYE ÖNLİSANS OLARAK HAZIRLANIYORUM.BU ARADA DA AÇIK ÖĞRETİMDEN 4. SINIF İŞLETMEYE DEVAM EDİYORUM. SİZE SORUM; ACABA BU SENEKİ LİSANS KPSSYE GİREBİLİR MİYİM?ASLINDA AMAÇ KENDİMİ ÖLÇMEK LİSANS OLARAK RAKİPLER DAHA GÜÇLÜ ÖNLİSANS OLARAK SANSIM DAHA YÜKSEK SANKİ...LİSANS KPSSYE GİRERSEM, ÖNLİSANS OLARAKTA GİREBİLİR MİYİM?

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , mezun veya mezun durumunda olanlar ile son sınıf öğrencileri en son mezun olacağı düzeyden sınava girebilirler.Sadece başvuru formunda mezuniyet tarihi girmezsiniz.Mezun olduktan sonraki ilk atamaya katılabilir orada mezuniyet tarihinizi doldurabilirsiniz.Ancak lisanstan girerseniz geriye dönük başka bir sınava giremiyorsunuz.Aynı anda da 2 sınava başvuru maalesef olmuyor.Buna göre seçiminizi yapmanızı tavsiye ederim.

23 May 2014 - 14:37 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler