kpss lisans maliye

zerrin tektaş Adlı üyemiz soruyor;hocam sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim .

zerrin tektaş Adlı üyemiz soruyor;
hocam sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim .maliye lisans son yerleştirme itibariyle puanların 84-92 aralığında olduğunu söylemişsiniz.ben 2011/2 kpss lisans atamalarından sonra memurlar net te yayınlanan taban puan sorgulama motorundan taban puanlara baktığımda lisans maliye puanlarının 79 a kadar düştüğünü gördüm.bu veriler yanlış mı hocam.bide kpss sınavına önlisans maliye olarak mı yoksa lisans maliye olarak gy ve gk den girmek mi daha avantajlı.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
lisans maliye mezunu olarak sınava girmek daha avantajlı olacaktır.lisans puanları bir önceki atamalarda maliye bakanlığı'nın alımlarında 78'leri bile gördü ancak bu atamalarda genel anlamda bu aralıktaydı.79 puanla alım yapılan bir kadroya yerleşebileceğinizi bilemeyeceğiniz için genel puan durumuna bakarak o ortalamanın üstünde bir puan yapmanız gerekiyor ki işinizi şansa bırakmayın.bu açıdan size bu yönde bilgi verdim.

19 May 2014 - 04:22 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler