kpss atama

gehver altürk Adlı üyemiz soruyor;merhabe hocam.

gehver altürk Adlı üyemiz soruyor;
merhabe hocam.ben harita müh. mezunuyum 95 netım var.atanma durumu nasıl olur? teşekkur ederim.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , 2010 kpss ye yönelik sınavın ilk atamalarına baktığımızda 80-81 hatta bunların altında bile atamaların olduğunu görüyoruz.Buradan yola çıkarak bölge ayırt etmezseniz atanmanız büyük olasılıkla olacaktır diye düşünüyorum.Bilemediniz sonraki alımlarda daha kuvvetli bir olasılık var.Ancak Ankara vs gibi illerin genellikle puanı yüksek oluyor.Tercih aşamasında bizler yine yardımcı olmaya çalışırız.Ayrıca bilgi edinmek istiyorum tercihler için aklımda bir mantık oluşsun derseniz de ÖSYM nin SINAV ARŞİVİ bölümünden geçmiş atamalara bakabilirsiniz. (İlk atamalar 2010/2)

22 May 2014 - 06:37 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler