Kpss alandisi tercih ve tayin.

feray soykok Adlı üyemiz soruyor;Merhabalar.

feray soykok Adlı üyemiz soruyor;
Merhabalar. Soru sormak için yazabilecek tek yer olarak burayi buldum. Bana cvp verirseniz cok sevirim. Ben kpss den 85.98 aldim. Bölümüm önlisans muhasebe vergi uygulamalari. Bize cok fazla kadro vermiyorlar. Alan dışı tercih tam olarak nasıl oluyor. 3 bin ile başlayan nitelik kodlarindan bana uymayan 3173 disinda bir yeri tercih etme şansım var mi? Mesela bilg. Islermenlik sertifikam var. Sadece 6225 numaralı kodu bana uygun olması yeterli mi? Lütfen bana cvp verin ne olur. Üniversitelerde memurlugu tercih etsem atanıdıktan sonra başka bir üniversiteye tayin isteyebiliyo muyum? Atanma sansim nedir? Kacinci atamada yerlesirim sizce? . Bir soru daha eklemek istiyorum ayrica. Aile ve sosyal hizmetler adı altında yurt yönetim memuru olarak verilen kadronun tam olarak ne görev yaptığı hakkında bilginiz varmı? Bloklardaki güvenlikci olabilir mi? Biliyorum cok soru sordum kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkürler.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , alan dışı tercih olarak sadece 3001 nitelik kodunu taşıyan alanları tercih edebilirsiniz.Bölüm nitelik kodu tutmadığı halde 6225 taşıyan kadroları tercih etmeniz hata olur.Yani bir kadro için aranan tüm şartları sağlamanız gerekir.
Üniversite memurluğu çakılı atama olarak bilinir ancak gideceğiniz kurumda kadro bulursanız ve sizi isterlerse ayrıca bulunduğunuz kurum size muvafakat verirse geçiş yapmanız mümkün.

Atanmanız mümkün olabilir şu anda kadro sayısını bilmediğimiz için net bir cevap veremeyiz.

Bahsini ettiğiniz meslekteki memurlar genellikle nöbet sistemiyle yurtlarda çalışan memurlardır. KYK da çok sık rastlanır bu kadrolara.Ancak boşluk olan yerlerde çalışma durumunuz da var.Bunu belirtelim.

22 May 2014 - 22:02 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler