KPSS alan sınavı

meryem yavuz Adlı üyemiz soruyor;hocam öncelikle bu imkanı sağladıgınız için çok teşekkürler.

meryem yavuz Adlı üyemiz soruyor;
hocam öncelikle bu imkanı sağladıgınız için çok teşekkürler.bencoğrafya öğretmenliğinden mezunum bu yapılacak olan alan sınavıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum hocam ve benim gibi bir sürü arkadaş bu konudan şikayetçi bana yardımcı olursanız çok sevinirim:) teşekkürler şimdiden

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Alan sınavıyla ilgili içerik anlamında net bir bilgi maalesef yok.MEB bu konuda elini çabuk tutması gerekiyor ki öğretmen adayları mağdur olmasın.Tahmin ediyoruz ki alan sınavı öğretmen adayları için eleyici olacaktır.Müfredata ayak uydurmanız için MEB'in hızlı hareket etmesi gerekiyor hocam.Öğrenilen her türlü detay bilgi vs sitemizde duyurulacaktır.Bizi takip etmeye devam edin.İyi günler dilerim.

Kpss Cafe Adlı Yetkilimizin Cevabı;
MEB İN AÇIKLAMASINA GÖRE ALAN SINAVI KESİN YAPILACAK. SINAV YAPILACAK ALANLAR İÇERİSİNDE TEMEL BRANŞLAR VAR. ANCAK SINIF ÖĞRETMENLERİ VE FELSEFE GRUBU HENÜZ KATILMADI.

22 May 2014 - 18:12 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler