kpss alan bilgisi sınavı

nihat aslan Adlı üyemiz soruyor;2014 yılında yapılacak olan KPSS öğretmenlik alan bilgisi sınavı, 2013 yılında olduğu gibi sadece 17 branş için mi yapılacak yoksa tüm branşlar için mi yapılacak örneğin ben bilişim teknolojileri öğretmeni adayıyım 2013 kpss de bize alan sınavı yapılmadı KPSS 2014 te bilişim teknolojileri alanı için alan bilgisi sınavı yapılacak mıhakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;Şu anda herhangi bir açıklama yok ancak bunun açıklaması kılavuzda yer alır.

nihat aslan Adlı üyemiz soruyor;
2014 yılında yapılacak olan KPSS öğretmenlik alan bilgisi sınavı, 2013 yılında olduğu gibi sadece 17 branş için mi yapılacak yoksa tüm branşlar için mi yapılacak örneğin ben bilişim teknolojileri öğretmeni adayıyım 2013 kpss de bize alan sınavı yapılmadı KPSS 2014 te bilişim teknolojileri alanı için alan bilgisi sınavı yapılacak mı

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Şu anda herhangi bir açıklama yok ancak bunun açıklaması kılavuzda yer alır.O da sınavdan 1,5- 2 ay önce ösym üzerinden duyurulur.Yine tahminime göre bu sene de aynı branşlar öabt ' ye dahil olacaktır.

24 May 2014 - 05:22 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler