İletişim Bölümü Mezunu P3 Lütfen Beni Bu Konuda Bilgilendirir misiniz?

Ayşegül Uslu Adlı üyemiz soruyor;Merhaba; İletişim fakültesi İletişim bölümü mezunuyum ve şu an sıkı bir şekilde p3 ten sınava hazırlanıyorum.

Ayşegül Uslu Adlı üyemiz soruyor;
Merhaba;
İletişim fakültesi İletişim bölümü mezunuyum ve şu an sıkı bir şekilde p3 ten sınava hazırlanıyorum. Ancak bizim bölümden atanan sayısı az olduğunu duydum, uzmanlıktan ewet zor olabilir ancak gy gk den bir yere yerleşmek çok mu zor. Gy gk de bölümün ne olduğu ne derece önemli. Özet olarak; ben iletişim bölümü mezunu olarak gy gk den 85 ve 90lı puanlar aldığım zaman bir yerlere girebilme olasılığım diğer bölümlere göre daha mı zor? Bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer çok zor ise 1 senemi harcamayıp başka alanlara yöneleceğim.Bana geri dönüşünüzü bekliyor olucam.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , ilk 2 atamaya baktığımızda alımların az olduğunu görüyoruz.Puanları incelediğimizde son atamalar itibariyle de 78 lere kadar puanların düştüğünü ve atamaların olduğunu söylemek mümkün.Bazı yüksek puanlı adaylar da henüz tercih yapmamış olabilir ancak durum bu şekilde.Atanmak zor değil bu şekilde düşünmeyin.Hedefiniz mutlaka 90'a yakın olmalı.85 ve civarında puan almanız durumunda dahi ben atanabileceğinizi düşünüyorum.Şu anki durum bunu gösteriyor zaten.Diğer adaylara göre zor değil fakat farklı kurumlar tercih etme açısından biraz sıkıntınız olabilir.Şu anda GK-GY ile başlayın gerisini düşünmeyin.90'a yakın bir puan aldıktan sonra 4001 den de atanma şansınız var bunu da belirtelim.

23 May 2014 - 15:37 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler