hasan hocam

dilber aslan Adlı üyemiz soruyor;hocam mrb.

dilber aslan Adlı üyemiz soruyor;
hocam mrb. benim sorduğum şu soru(sınavda süre)sorusuna cvp. yazmışsınız tşk. ama altına yorum bölümüne bir soru yazmıştım görmediniz herhalde sorum şuydu: hocam daha önceki kpss sınavına girdiğimde coğ. ve anayasa sorularını yetiştiremedim ve çok iyi bildiğim sorulardı 77 aldım ve benim atanmam için 90 nın üzerinde almalıyım ve bu yıl özel sorunlardan dolayı mutlaka atanmam lazım ama denemelerde yine süreyi yetiştiremiyorum helede geçen haftaki lisans kpss sınavı çok oyalıyıcıymış teleşım iki katına çıktı lütfen bir yol gösterin benim en çok süre çalan alanım türkçe ve matematik matematiktede soru atlamak istemiyorum süre yüzünden çünkü matematiğim çok iyi ama süre çalıyor ne önerirsiniz hocam cevabınız benim için çok önemli sağolun tüm emekleriniz için allah razı olsun sizlerden hocam

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , bu yılki Türkçe sorularının benzerlerini sizler de görebilirsiniz onun için hazırlıklı olmanızda ve kalan süreçte kısa sürede paragraf soru çözümleri yapmanızı öneririm.Hızlı okuyup anlama yetinizi arttırmaya çalışın.Matematiğinize güveniyorsanız ilk olarak oradan da başlayabilirsiniz.Sonuçta matematik de eleyici alanlardan biridir.

22 May 2014 - 03:02 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler