Harita mühenisliği puan 88,26 sıra 38

gehver altürk Adlı üyemiz soruyor;mrb hocam.

gehver altürk Adlı üyemiz soruyor;
mrb hocam.harita mühenisliği puan 88,26 sıra 38..ankara mersin zonguldak eskısehır adana antep bursa dakı bakanlıkları yazmayı dusunuyorum... gelme ıhtımalı mı dusuk mu :( ıstanbul yazmak ıstemıorum..

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , 2010'un ilk atamasındaki puanlar almış olduğunuz puandan düşük genel itibariyle.Bundan dolayı ilk atamalarda atanma ihtimaliniz var diye düşünüyorum.Bakanlık için durum ne olur bilmiyorum sonuçta önünüzde 37 kişi daha var.Fakat en iyi şekilde tercihlerinizi yapıp sonuçları bekleyin derim.Beklediğiniz kurum varsa da 2.atamaları beklersiniz sıkmayın canınızı.Umarım ilk atamada dilediğiniz kuruma atanırsınız.İyi günler dilerim.

23 May 2014 - 03:37 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler