Elektronik öğretmenliği atamaları

Resul Dokumacı Adlı üyemiz soruyor;malumunuz meslek liselerine öğretmen atamaları kaç yıldır doğru düzgün olmuyor.

Resul Dokumacı Adlı üyemiz soruyor;
malumunuz meslek liselerine öğretmen atamaları kaç yıldır doğru düzgün olmuyor. geçen olan sınavda branşımdan şuan 48. sıradayım. ağustota bir atama olur mu bizden? bu sınava da hazırlanıyorum ama kendi imkanlarımla çünkü bu sene de olmazsa seneye sıkıntıya düşeceğim. acaba sizce bize dedikleri 114 kadro boşluğu doğru mu? boşsa neden öğretmen alımı olmuyor? ilerde atanabilme umud var mı?

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Hangi branştan mezun olduğunuzu bilmediğimden net yorum yapamıyorum ancak 2011 kpss öğretmenlik sınavına girdiyseniz puanınız 2012'de de geçerli olacaktır ve ağustos atamasına katılabileceksiniz.Boş kontenjanları devlet her yıla düzenli olarak yayıyor muhtemelen.Hepsini bir anda yapması durumunda katlanılacak mebla yüksek olabileceği düşünülüyor olabilir.Farkettiyseniz merkezi atamalarda da tek bir alım yapılabilir ve kurumlardan toplu bir şekilde personel ihtiyaç listesi alınabilir.Ancak bunu 2 yılda 4 kez yapıyorlar ve her atama 5 ay arayla oluyor.Demek istediğim elbet bir sistem izleniyor.
Şu anda atamaları beklemekten başka çareniz yok.Kadrolar açıklandıktan sonra tekrar yorumlarsak daha iyi olacaktır.

20 May 2014 - 23:57 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler