çok acillll...

mehtap göçmez Adlı üyemiz soruyor;hocam merhaba ben fızık mezunuyum 81 puan aldım 4001den muhasebe yazmayı dusunuyorum elımde bır adet meb onaylı kurstan alınmıs bılgısayar uygulamalı muhasebe sertıfıkam var ama baktıgımda gecmıs yılların tercıh klavuzunda 6229 6233 6327 7345 dıye bırcok sart aranıyor .

mehtap göçmez Adlı üyemiz soruyor;
hocam merhaba ben fızık mezunuyum 81 puan aldım 4001den muhasebe yazmayı dusunuyorum elımde bır adet meb onaylı kurstan alınmıs bılgısayar uygulamalı muhasebe sertıfıkam var ama baktıgımda gecmıs yılların tercıh klavuzunda 6229 6233 6327 7345 dıye bırcok sart aranıyor . burada 7345 kodu bakınız ozel basvuru sartı dıyo baktıgımda herhangı bır muhasebe sertıfıkasına sahıp olmak yazıyo ancak dıger kodlarda cesıt cesıt muhasebe sertıfıkalarının olması sarıtını getırmıs .orn;bılgısayar uygulamalı yada dırekt muhasebe sertıfıkası gıbı .sımdı sormak ıstedıgım bu kodlardan sadece bırını karsılıyorum .tercıh yapabılırmıyım yoksa tumune mı sahıp olmam gerekıyor?sımdıden cok tesekkkur edıyorum hocam saygılar sunuyorum

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , şartlara bakıldığında hemen hemen hepsi aynı kapıya çıkıyor ancak yine de DPB ile görüşmenizi öneririm.Aynı kadroya ait birden fazla bu nitelik kodu varsa birini taşımanız yeterlidir.

23 May 2014 - 01:57 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler