atanabilme şansım ne

Adlı üyemiz soruyor;hocam merhaba ben kamu yönetimi mezunuyum p3 puanım 86,946 sıralamam 18884 kamu yönetimi sıralamam 359 iibf sıralamam 2368 ilk atamada olma ihtimali nedir sizce.

Adlı üyemiz soruyor;
hocam merhaba ben kamu yönetimi mezunuyum p3 puanım 86,946 sıralamam 18884 kamu yönetimi sıralamam 359 iibf sıralamam 2368 ilk atamada olma ihtimali nedir sizce. şehir ayırt etmiyorum kurum olarak aklımda kitler var ama başka kurumda olabilir sizin ilk atamada olması için önereceğiniz kurumlar şehirler nereler? birde gümrüğe başvurup başvurmamakta kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz teşekürler.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Merhabalar , gümrükte açılan kadroların rotasyona tabi olup olmadığını araştırın (büyük ihtimalle il derecesine göre rotasyon yapılıyor) Bu sizin için kıstas ise bunu değerlendirin.Onun dışında maaş açısından avantajlı bir kurumdur.
Merkezi atama düşünürseniz atamanız ilk atamalar olmasa bile sonraki atamalarda olacaktır diye düşünüyorum puanınız gayet iyi.İl ve kurum adına bir şey diyemeyiz kadroların açıklanması gerekir.Ancak bu puanı üniversite kadrolarına harcamayın.Tercih zamanı yine yardımcı olmaya çalışırız.Şimdi bu mevzuyu değerlendirin.İyi günler dilerim.

22 May 2014 - 16:27 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler