adalet bakanlıgı memur alımı

hayal gül Adlı üyemiz soruyor;adalet bakanlıgının personel alım şartlarında genelde adaet yüksekokulu mezunu olmak şartı aranıyor ben yerel yönetimler mezunuyum başvuru yapabilir miyim cevap için şimdiden teşekkürlerhakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;Şartları incelediğimizde önceliğin adalet ve bilgisayar mezunlarına verildiğini görebilirsiniz.

hayal gül Adlı üyemiz soruyor;
adalet bakanlıgının personel alım şartlarında genelde adaet yüksekokulu mezunu olmak şartı aranıyor ben yerel yönetimler mezunuyum başvuru yapabilir miyim cevap için şimdiden teşekkürler

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Şartları incelediğimizde önceliğin adalet ve bilgisayar mezunlarına verildiğini görebilirsiniz.Bunların yanı sıra en az lise ve dengi mezunu şartı aranmış.Önlisans mezunu olarak ilana başvurabilirsiniz ancak MEB onaylı bilgisayar sertifikası isteniyor veya örgün eğitim yoluyla bilgisayar dersi görmüşseniz bunu trasnkript olarak belgeletin bu da kafi olacaktır.Başarılar dilerim.

19 May 2014 - 14:07 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler