YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuruları Devam Ediyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bünyesinde çalıştırmak üzere birçok uzman yardımcısı alımı yapacaktır.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nda çalıştırılmak üzere, 9. dereceli, toplam 6 (altı) Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcısı alınacaktır.
Giriş sınav duyurusu yayımlanmış olup, başvurular hala devam etmektedir.


Başvuru Şartları

*2014 veya 2015 yıllarında yapılan KPSS Lisans sınavları sonucunda, yukarıdaki tabloda yer alan uzmanlık alanlarının karşılarında belirtilen puan türüne göre asgari 85 puana sahip olmak.

*Yurtiçinde en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin yukarıdaki tabloda belirtilen bölümlerinden birini veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki bölümlerden birini bitirmiş olmak

*657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

*Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

*Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, daimi vücut ya da akıl hastalığı ile vücut sakatlığı ya da engeli bulunmamak.

Gerekli Belgeler

*2014 veya 2015 yıllarında yapılan KPSS Lisans sınavları sonucunda, 100 puan üzerinden 85 ve daha yüksek puan alarak başarılı olan adaylardan, Başkanlığımızdan görev talebinde bulunacakların, elektronik ortamda doldurulacak EK-1 Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu 

*Diploma, öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesinin fotokopisi 

*KPSS sonuç belgesinin kontrol kodlu bilgisayar çıktısı.

*Adayın özgeçmişi

 YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuruları 10.06.2016 tarihine kadar devam edecektir. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen

TIKLAYINIZ.

 


Kpsscafe.com.tr

01 Haz 2016 - 14:26 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler