YÖK Memur Alacak! Başvuru Şartları ve Detaylar

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Memur Alımı (KPSS-A) için başvuru süreci 15 Haziran 2017 tarihinde başlayacak 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek.

YÖK Memur Alacak!  Başvuru Şartları ve Detaylar

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Memur Alımı (KPSS-A) için başvuru süreci 15 Haziran 2017 tarihinde başlayacak 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) resmi internet sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlanan ilanda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 4 Memur alımı yapacağı başvuruda bulunacak adayların Hukuk Fakültesi mezunu olması gerektiği, 2015 ya da 2016 kpss'den en az 80 ve üzerinde puan almış olması gerektiği vurgulanmıştı. Başvurular Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 1 06539 Bilkent/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla iletilecek.

Başvuru süreci ve diğer detaylara göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha nicesi için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 May 2017 - 11:51 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler