Yeni İlan: TÜSEB Kadrolu 14 Personel Alımı Yapacak

TÜSEB 2 farklı kadroda istihdam etmek üzere 14 sürekli kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. TÜSEB bünyesinde istihdam edilecek personellerde aanan şartlar ve başvuru şekli haberimizde.

Yeni İlan: TÜSEB Kadrolu 14 Personel Alımı Yapacak
Yeni İlan: TÜSEB Kadrolu 14 Personel Alımı Yapacak
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, yeni bir ilan yayımladı.

TÜSEB tarafından önceki gün yayımlanan ilanın ardından yeni bir ilan daha yayımlandı. Yayımlanan yeni ilanda kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 14 kadrolu kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi.

Uzman ve Araştırmacı kadrolarına yapılacak personel alımı için başvurular 23 Mayıs günü başlayacak.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 12 nci maddesi ve 24.11.2016 tarihli ve 29898 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi hükümlerine göre yapılacak kamu personeli alımında kadro dağılımı ve mezuniyet şartı şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Adli sicil kaydı olmaması, Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması, Yabancı uzmanlar için Türk vatandaşlığı şartı aranmaz ve çalışma süresinin bir yılı aşması halinde çalışma izni olması şartı aranır.

BAŞVURU

İlana aşağıdaki evraklarla birlikte başvurular şahsen ya da posta yolu ile yapılacak. Son başvuru tarihi 1 Haziran.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

22 May 2018 - 23:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler