Yeni Dönem 12 Bin Polis Alımı Tarihi ve Başvuru Şartları Açıklanmalı !

Polis alımı başvuru şartları ne zaman açıklanacak? Başvuru şartlarında esneme yapılacak mı? Polis alımları ne zaman yapılacak? İşte yeni dönem polis alımı hakkında alınan son bilgiler.

Geçtiğimiz hafta Yozgat POMEM Müdürü 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımı yapılacağını söylemişti.

POMEM Müdürünün bu müjdesinin ardından polis olmak isteyen on binlerde aday, polis alımı için ilanın yayımlanmasını beklemeye başladı. 12 bin polis alımı için net bir tarih verilmemişke adaylar, yeni alımlarda başvuru şartlarının ne olacağını araştırmaya başladı.

Yeni dönem 12 bin polis alımı müjdesi geldi. Ancak başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkında net bir açıklama gelmedi. Başvuru şartları ve tarihleri hakkında bir bilgilendirme açıklamasının yapılmasını isteyen adaylar, başvuru şartlarında da esnetilme yapılmasını istiyor.

Son POMEM Alımına Yeteri Başvuru Olmamıştı

Son POMEM 10 bin polis alımına başvurular yeterli sayıda olmadığından dolayı başvuru süresi uzatılmış ve alım yapılacak sayıya ulaşılamamıştı. Bu nedenle yeni dönem polis alımlarında başvuru şartlarının esnetilmesi bekleniyor.

Adaylar Eğitim Durumu ve Yaş Şartına Takılıyor

Yeni dönem polis alımlarında başvuru şartlarının esnetilmesini isteyen adaylar çözüm istiyor. Başvuur şartlarının esnetilmesi ise yeterli sayıda başvuru alınır ve alınan personellerin liyakati, pozisyon için tam olur.

Bayan Adaylarının Kadro Talebi

Yeni dönem polis alımlarında bayan polis alımı olması bekleniyor. Ancak sayının kaç olacağı hakkında bir bilgi yok. Polis olmak isteyen bayan adaylar yeni dönem alımlarında kendilerine kadro ayrılması istiyor.

Yeni dönem polis alım ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

23 Tem 2017 - 17:23 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

murat - kpss p3 puanı 55 yaş sınırıda 35 olmalıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
09

Kemal Baranlı - KPSS aranmamalı ama YAŞ GENİŞLETİLEBİLDİĞİ kadar ESNETİLMELİ ve bunun için BİMER CİMER İÇİLERİ BAKANLIĞI'na iki üçde bir yazın kardeşlerim sedece benim yazmamla olmuyor isteyenler nerede lütfen...19 Dönemden tek farkla YAŞ ESNETİLMİŞ şekilde alımları sunsalar rüyada gibi olcak valla hadi inşAllah bekliyoruz bu şekilde tabi önce istek yazılarımızı yazarak görevimizi yapalım kardeşlerim..saygılar teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
07

Zübeyir - Lisans mezunlarında yaş ve kpss puanı esnetilmeli. Birçok üniversiteli işsiz iş sahibi olur bu sayede. Umarım sesimiz duyulur!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
06

esra - Kpss p3 puanı 55lere düşürülmeli diye düşünüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
04

Yaşar - Boy şartı 165 olmalı erkekler de kadınlarda 160

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
03

Besyo - Lisans mezunları alınsın lütfen yaş sınırı esnetilmeli ve bayanlara lütfen şans verisin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
02

can - Lise mezunu askerliğini yapmış . Yaş Sınırı 28 . Bunlar uygun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23
01

fatih - 28 olan YAŞ SINIRI 30 olmalı kardeşim bimer cimer hertarafa yazalım bunları lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 17:23


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler