Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alacak

Yargıtay Başkanlığı ihtiyaç duyulan soför kadrosuna sözleşmeli personel alacağını açıkladı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ilanda,Yargıtay Başkanlığı şoför kadrosuna sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

Alımı yapılacak soför kadrosu ne kadardır?

Yargıtay Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nda zabıt katipliği kadrosu için ihtiyacı 20 adet olarak belirlemiştir.Bu  20 adet kadronun 5 adet ortaöğretim,10 adet önlisans,5 adet  lisans mezunu olan adaylar başvurabilmektedir.

Başvurular ne zaman başlayacaklardır?

Başvuru koşullarını taşıyan adaylar; 21/11/2016 tarihinden başlayarak 25/11/2016 tarihi saat 17.00'ye kadar, (http://basvuru.yargitay.gov.tr/) adresine, online başvuru yapacaklardır.

Adaylarda Bulunması Geren Şartlar Nelerdir?

*1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

*Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

*İlk defa Devlet memurluğuna atanacaklar için, başvurunun son günü olan 25/11/2016 tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak. (Doğum tarihi 25/11/1981 ve sonrası olanlar)

*Lisans ve önlisans mezunları için 2016-KPSS'ye girmiş olmak, ortaöğretim mezunları için 2014- KPSS'ye girmiş olmak ve KPSS'den en az 70 puan almış olmak. Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecektir.

* E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

*Diploma fotokopisi (Girilen KPSS sonucuna uygun)

*Son altı ay içinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf

*Ehliyet fotokopisi

Yargıtay Başkanlığı Sözeşmeli Personel ilanının detayları hakkında bilgiye ulaşmak için tıklayınız

Kpsscafe.com.tr KONYA

18 Kas 2016 - 09:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler